Find Mates Online: Find Your Perfect Partner Online: Free Chatting Free Dating Services: Find Your Perfect Match Online- Dating Personals Free Dating Website- Date Online With Webcam Chatrooms- Create Profile Online Dating Personals: Find Singles In Your Area Or Town For Free Find Singles Worldwide: Online Dating Personals, Webcam Chatrooms Search Perfect Partner Online: Join Us To Find Your Soulmate

 

worldwidemates.com

| Deutsch | English | Español | Francais | Nederlands |
People
  • 100% VRIJE om Deel te nemen! Schrijf Vandaag in!
  • Chat met andere leden via uw webcam en instantmessenger.
  • Creëer uw online datingprofiel met foto's, video en audio.
  • Vindt uw date via ons uniek postcodesysteem.
Join Now For Online Dating, Webcam Chatrooms, Upload Photos, Videos
Bezoekers Menu
Termijnen van Gebruik

World Wide Mates Termijnen van Gebruik Overeenkomst

DEZE OVEREENKOMST WAS LAATST GEACTUALISEERDE OP: 18 Augustus 2008

Wanneer u voor enig dienst binnen Worldwidemates.com inschrijft, iedereen waarvan collectief als de "Dienst" verwezen naar is, gaa u akkoord naar alle Termijnen en Voorwaarde van deze Overeenkomst.

Lees alstublieft de volgende Termijnen en Voorwaarde voorzichtig, als zij de Overeenkomst tussen ons vormen. Indien u akkoord naar deze Termijnen en Voorwaarde niet gaa, zou u de Dienst niet kunnen gebruiken en zou niet moeten doorgaan uw persoonlijke advertentie te plaatsen. Met de Dienst na Mag 21, 2007, gaa u akkoord om grens door deze Overeenkomst te zijn, inclusief alle Amendementen maakte te dateren.

Gebruiker Overeenkomst

Deze overeenkomst stelt uw overeenkomst met samen World Wide Mates Inc. (Verderop verwezen naar als "WorldWideMates", "De dienst", of "Situeer") Met betrekking tot uw gebruik van de Dienst. U moet akkoord gaan te blijven door alle Termijnen en Voorwaarde die in deze Overeenkomst bevat worden om om een gemachtigde gebruiker van de Dienst te worden of te blijven. Als gebruikte in deze Overeenkomst "wij" en "ons" betekenen World Wide Mates Inc. of enig opvolger of cessionaris van World Wide Mates Inc.

Het recht Zal Gebruiken

Uw recht zal gebruiken de Dienst is onderwerp naar enig beperkingen, voorwaarde en beperkingen vestigden door ons soms in onze enige discretie. Wij zouden kunnen veranderen niet uit, stellen of beëindigen enig aspect van de Dienst altijd, inclusief de beschikbaarheid van enig Dienst Kenmerk, databank of stellen tevreden. Wij zouden ook kunnen opleggen limieten op zekere Kenmerken en aspecten van de Dienst of beperk uw toegang tot delen of alle Diensten zonder op te zeggen of aansprakelijkheid.

De volwassene

U vertegenwoordigt, machtiging en overeenkomst die u tenminste 18 jaar oud bent (21 jaren oud waar 18 niet de leeftijd van meerderheid zijn). Met de Dienst gaa u akkoord dat u 18 jaar oud bent (21 jaren oud waar 18 niet de leeftijd van meerderheid zijn). De mislukking zal voldoen aan deze Overeenkomst zou in wettelijke stappen kunnen resulteren.

De code van Houding

U gaa akkoord om de Dienst in overeenstemming met de volgende code van houding te gebruiken:

a) U zult alle informaties verzorgden naar u door de Dienst bijhouden als soldaat en vertrouwelijk en zo'n informatie naar iemand zonder de toestemming van de persoon niet zal geven die hem naar u verzorgde;

b) U zult de Dienst niet gebruiken om bezig met enig formulier van pesterijen of aanvallende gedrag, inclusief te zijn, maar niet beperkte naar de versturen van communicatie, afbeeldingen of opnamen, die lasterlijke lasterlijke verkeerde of lasterlijke verklaringen bevatten of racist, pornografische, obscene of aanvallende taal;

c) U zult niet vooraan brieven door de Dienst ketenen;

d) U zult de Dienst niet gebruiken om op de privacy rechten, eigendom rechten te overtreden of andere burgerrechten van enig persoon;

e) U zult berichten, afbeeldingen of opnamen niet versturen of zult de Dienst gebruiken in enig weg die:

i. Schendt, plagieert of overtreedt op het recht van enig derde partij, inclusief, maar niet beperkte naar enig auteursrecht of handelsmerk wet, privacy of andere persoonlijke of eigenaarsrechten of

ii. is frauduleus of anders onwettig of schendt enig wet; en indien u de Dienst niet zult gebruiken te verdelen, bevorder of publiceer anders enig materiaal dat enig verzoek voor fonds bevat, reclame of verzoek voor goederen of diensten

f) Uw gebruik van de Dienst is voor uw eigen persoonlijk gebruik. U zou anderen niet kunnen machtigen om de Dienst te gebruiken en u zou rekeningen met andere gebruikers niet kunnen overbrengen.

g) U bent bewust dat de Dienst expliciete volwassene zal misschien bevatten oriënteerde materialen verzorgden door het instemmen van gebruikers. Nochtans, moet uw eerste duimnagel foto zijn enigszins reinigen en moet geen naakte borsten betekent (tepels moeten bedekt worden) en of laat onderdeel neer (penis, vagina en anis moet bedekt worden). Enig volwassene had, laadde betrekking helemaal naakte materiële noodzaak in uw wachtwoord beschermde galerijen.

h) U zult de Dienst te verdelen of te laden enig virus, trojaanse paarden niet gebruiken of doet nog iets die kwaad naar de Dienst misschien veroorzaken zal, World Wide Mates Inc. Systemen of naar andere leden systemen in enig weg; en

i) U zult in enig manier enig contact niet versturen of uitzenden dat informatie is inclusief, maar niet beperkte naar, e-mail adressen, "onmiddelijke bode" bijnamen, telefoneer nummers, postadressen, van internetadres het, of volledige naam door uw openbaar verstuurde informatie.

Lidmaatschapcategorieën

Gebruikers van de Dienst zouden kunnen worden "Bevrijd Leden" of "Volledige Leden" van de Dienst. Vrije Leden worden door ons toegestaan dat toegang tot een minimaal niveau van de Diensten Kenmerken en voor het gebruik niet worden beschuldigd van de Kenmerken zij kunnen toegang tot hebben. Volledige Leden zijn van toegang tot bijkomende kenmerken van de Dienst voorzien die niet verkrijgbaar is om Leden Te Bevrijden. Volledige Leden worden door ons voor de Kenmerken niet beschuldigd die verkrijgbaar zijn om Leden Te Bevrijden. Zekere bijkomende Kenmerken van de Dienst maken beschikbaar naar Volledige Leden zijn ook vrij van kosten. Zekere andere Kenmerken van de Dienst "Zijn Kenmerken Betaald", waarvoor een Volledig Lid beschuldigd is.

Prijzen en Betalingen

Vrije Leden van de Dienst worden vereist een "advertentieprofiel" voor te bereiden om toegang tot de Dienst te hebben. Om bijkomende kenmerken van de Dienst te activeren, zullen Vrije Leden een 1 of 3 maand vast tarief Volledig Lidmaatschap misschien kopen en zullen over Kredietkaart, Cheque (Canada) misschien betalen / Controle (V.S.) of andere methoden het bedrijf zal misschien als betaling van rekening, in overeenstemming met ons prijzend Beleid voor Volledige Lidmaatschappen als verstuurde op onze plaats door ons aannemen. Alle prijzen worden in Verenigde Staten munt geciteerd. Naast het betalen's van de gepubliceerde prijs's is de Koper verantwoordelijk voor het betalen van alle toepasbare belastingen in verband met hun aankoop. Wij voorbehouden zich het recht ons prijzend Beleid altijd aan onze enige discretie te veranderen. Wij voorbehouden zich het recht ook de methode of manier waarin wij te veranderen beschuldigen voor onze Dienst aan onze enige discretie. Zodra bevestiging en betaling ontvangen zijn, zullen wij uw rekening met het nummer van maanden crediteren en/of kredieten kochten. Naast het betalen's van de gepubliceerde prijs's voor kredieten is de Koper verantwoordelijk voor het betalen van alle toepasbare belastingen in verband met de aankoop van de kredieten.

Waar wij betaling in een verkeerde hoeveelheid ontvangen, zullen wij uw rekening met een pro-geschate nummer van kredieten gebaseerde op de fonds ontvangen crediteren. Waar wij betaling in een klasse behalve een normaal erkend door ons ontvangen, zullen wij de betaling naar ONS$ aan een redelijke marktwisselkoers ten tijde van verwerking bekeren. Kredieten zullen automatisch van uw rekening afgetrokken worden als u "gebruik, betaalde Kenmerken" van de Dienst. U zou het nummer van kredieten kunnen bevestigen die verkrijgbaar naar u in uw rekening altijd door het controleren van uw rekening online blijft. Een Volledig Lid wiens rekening van kredieten nul gereduceerd tot is, blijft een Volledig Lid, maar kan niet toegang zekere "Betaalde Kenmerken" tot bijkomende kredieten gekocht zijn. Indien uw gebruik van de Dienst wegens een breuk van deze Overeenkomst is beëindigd of indien het voor enig reden is beëindigd, zijn enig ongebruikte kredieten automatisch en verspelen onmiddellijk.

De aankoop van kredieten is niet--vergoedbaar. Enig ongebruikte kredieten zullen gecrediteerd naar uw vorm een periode van 180 dagen na uw laatste boomstronk in blijven, zullen indien ongebruikt niet terugbetaald worden, zelfs wanneer u niet langer de Dienst gebruik. Indien u hout in uw niet hak, vorm een periode van 180 opeenvolgende dagen, zal uw krediet evenwicht tot nul gezet worden. Kredieten zullen enkel gecrediteerd worden naar de rekening van het Volledige Lid kopend de kredieten en naar niemand anders. Kredieten zullen misschien niet overgebracht worden van een Lid van de Dienst naar nog een Lid. De kosten van kredieten die door een Volledig Lid gekocht wordt zijn niet vergoedbaar onder enig omstandigheden, maar kunnen door u altijd gebruikt worden.

Een Volledig Lid ontvangt een abonnement om toegang tot de "betaalde Kenmerk" van de Dienst te geven. Abonnement Leden zal onbeperkte e-mails en momentberichten kunnen sturen voor zolang het abonnement actief. blijft. Om een abonnement te kopen, zult u een online kosten naar een kredietkaartrekening in overeenstemming met ons prijzend Beleid voor abonnementen als verstuurde op de plaats soms misschien maken. Een abonnement is geldig voor ofwel 30 of 90 dagen van de tijd van betaling. Zodra gekochte en tenzij geannuleerde, abonnementen automatisch voor een verdere 30 of 90 dagen (1 maand of 3 maanden) hoe dan ook worden vernieuwd en worden naar de kredietkaart oorspronkelijk heeft gekocht het abonnement beschuldigd.

Abonnementen zullen misschien altijd voor het einde van enig 30 of 90 dagperiode, hoe dan ook worden geannuleerd, door op het te klikken "annuleer abonnement" knoop op uw rekeningspagina. Annulering zal doeltreffend zijn als van de volgende factureringsdatum zolang bericht ten minste 24 uren voor het einde van de toepasbare 30 of 90 dagperiode. wordt gegeven. Indien uw gebruik van de Dienst wegens een breuk van deze overeenkomst wordt beëindigd of indien het voor redenen wordt beëindigd, is ongebruikt abonnementtijd automatisch en verspeelt onmiddellijk.

De aankoop van abonnementen is niet--vergoedbaar. Zodra het abonnement kocht heeft geen monetaire waarde en geeft recht op enkel aan u om van betaalde Kenmerken op de plaats voor de abonnementperiode gebaseerde op uw geselecteerd abonnementpakket voor een periode van 30 te gebruiken of 90 dagen, hoe dan ook.

Bovendien de gepubliceerde prijs te betalen, is de koper verantwoordelijk voor het betalen van alle toepasbare belastingen in verband met de aankoop van het abonnement. Wij voorbehouden zich het recht ons prijzend Beleid altijd aan onze enige discretie te veranderen. Wij voorbehouden zich het recht ook de betalingsmethode te veranderen die aanvaardbaar naar ons is, aan onze enige discretie.

U gaa akkoord te betalen of hebt alle prijzen betaald en kosten haalden zich op de hals in verband met uw Lidmaatschap met de Dienst (inclusief enig toepasbare belastingen) aan de tarieven in resultaat toen de kosten op de hals werden gehaald. Alle prijzen en kosten zijn niet--vergoedbaar. U bent ook verantwoordelijk voor enig prijzen of kosten haalden zich op de hals om toegang tot de Dienst door een internet toegangsleverancier of andere derde partij dienst, inclusief te hebben, maar beperkten om kosten te telefoneren niet. U en NIET WIJ zijn verantwoordelijk voor het betalen van enig hoeveelheden factureerden naar uw kredietkaarten door een derde partij, die door u niet gemachtigd werd.

De reclame

U gaa akkoord om wereld Wijde Partners Nv.Een vergunning voor het recht te gunnen om uw beeld te gebruiken*, tekst* of opnamen* op onze de plaatsen van partners of in de brengen op de markt van de Dienst.

* Sluit enig afbeeldingen, tekst Uit of opnamen wezen aan uw backstage toe. Sluit uw persoonlijke informatie uit, zoals uw e-mail adres of volledige naam. Lees ons privacy beleid.

Privacy en Gebruik van Informatie

Met de Dienst bent u ook akkoord naar onze Privacy Verklaring gegaan.

U erken dat:

a) Wij kunnen niet verzekert de veiligheid of privacy van informatie die u door het internet en uw e-mail berichten en u verzorg vrijgeven ons van enig en alle aansprakelijkheden in verband met het gebruik van zo'n informatie door andere partijen;

b) Wij zijn niet verantwoordelijk voor, enig kan niet controle, het gebruik door anderen van enig informatie die u naar hen en u verzorg zou moeten gebruiken waarschuwing in het selecteren van de persoonlijke informatie die u naar anderen door de Dienst verzorg; en

c) Wij kunnen niet aanneemt dat enig verantwoordelijkheid voor de inhoud van berichten door andere gebruikers van de Dienst stuurde en u geeft ons van enig en alle aansprakelijkheden in verband met de inhoud van enig communicatie vrij die u van andere gebruikers zou kunnen ontvangen;

d) U erken dat u kan vervolgt niet World Wide Mates Inc. of enig van zijn werknemers voor enig schade die aan u door de plaats gedaan worden. Wij kunnen niet garantie en nemen geen verantwoordelijkheid voor het bevestigen aan, verzorgde de nauwkeurigheid van de informatie door andere gebruikers van de Dienst.

U zou de Dienst voor enig onwettig doel niet kunnen gebruiken. Wij zouden kunnen weigeren u een gebruiker naam te gunnen die iemand anders imiteert, worden door handelsmerk of eigenaarswet beschermd of zijn vulgair of anders aanvallend, als vastberaden door ons aan onze enige discretie.

U bevestig dat u volledige recht, titel, rente en toestemmingen in en naar enig berichten, afbeeldingen of opnamen voor uw versturen naar of anders zult verkregen hebben verdelend hen door de Dienst.

Controlerend van Informatie

Wij voorbehouden zich het recht alle advertenties, openbare post, berichten, video te controleren en audioopnamen te verzekeren dat zij zich naar de tevreden richtlijnen schikken die toepasbaar soms zouden kunnen zijn. Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor enig aanvallende of obscene materialen die door andere gebruikers (inclusief onbevoegde gebruikers evenals de mogelijkheid van "computerkrakers") zullen misschien uitgezonden worden of zullen misschien verstuurd worden. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor het gebruik van enig persoonlijke informatie dat de gebruiker zou kunnen kiezen op de Dienst te versturen.

De wegruiming van Informatie

Terwijl wij niet herziening ieder bericht doen niet en kunnen of andere materialen verstuurden of stuurden door gebruikers van de Dienst en wij zijn niet verantwoordelijk voor enig inhoud van deze berichten of materialen, voorbehouden zich het recht wij, maar zijn niet verplicht, om, beweging te schrappen, of bewerking berichten of materialen, inclusief zonder beperking advertenties, openbare post en berichten, die wij, in of enige discretie, acht om de Code van Houding stel te schenden Uit bovenstaande of enig toepasbare tevreden richtlijnen of anders onaanvaardbaar te zijn. U zult alleen verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties, openbare post, berichten en andere materialen blijven die u naar de Dienst of gebruikers van de Dienst zou kunnen laden.

De beëindiging van Toegang Te Onderhouden

Wij mogen, in onze enige discretie, beëindig of stel uw toegang tot alle of deel van de Dienst altijd uit, met of zonder op te zeggen, voor enig reden, inclusief, zonder beperking, breuk van deze Overeenkomst. Zonder het beperken van de algemeenheid van het voorafgaan zou enig frauduleuze, verkeerde of anders onwettige activiteit terreinen voor beëindiging van uw toegang tot alle of deel van de Dienst aan of enige discretie en kunnen zijn die u misschien verwezen worden zult ordehandhaving bureaus toe te wijzen.

De eigenaarsinformatie

De Dienst bevat informatie, die eigenaars naar ons en naar onze gebruikers is. Wij handhaven volledige auteursrecht bescherming in de Dienst. De informatie verstuurde waardoor ons of andere gebruikers van de Dienst misschien beschermd worden zullen of het al of niet geïdentificeerd is als eigenaars naar ons of naar hen. U gaa akkoord om, kopieer of verdeel enig zo'n informatie in enig manier wat ook zonder niet te wijzigen hebbend eerst de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van zo'n informatie ontvangen.

Geen Verantwoordelijkheid

U erken dat wij niet verantwoordelijk voor opschorting van de Dienst zijn, niettegenstaande de oorzaak van de onderbreking of opschorting. Enig eis tegen ons zal naar de hoeveelheid beperkt worden die u betaalde, pro-geschate, indien enig, voor gebruik van de Dienst tijdens de vorige maand. Wij zouden kunnen beëindigen uw verandering de Dienst of zijn beschikbaarheid naar u altijd en u zou met het gebruiken van de Dienst altijd kunnen stoppen.

De veiligheid

Uw rekening is privé en zou door iemand anders niet moeten gebruikt worden. U bent verantwoordelijk voor alle gebruiken of activiteit op de Dienst door gebruikers gebruikend uw wachtwoord, inclusief, maar niet beperkte naar het gebruik van uw wachtwoord door enig derde partij.

Uiterlijke Schakels

De Dienst zou soms schakels naar andere internet plaatsen en hulpbronnen kunnen bevatten. U erken dat wij niet verantwoordelijk voor zijn en hebt geen aansprakelijkheid tengevolge van, de beschikbaarheid van uiterlijke schakels of hun inhoud. Wij stellen voor dat u de Termijnen van Gebruik en de Privacy Verklaring van zo'n uiterlijke schakels herziet die vroeger zijn om van hen te gebruiken.

De vergoeding

U gaa akkoord om ons, onze Officieren, Directeurs, Werknemers en Agenten, van enig verlies of schade, inclusief zonder beperking redelijke wettelijke prijzen, die wij te vergoeden zouden aan uw activiteit op kunnen lijden of gebruik van de Dienst, inclusief zonder beperking enig breuk door u van deze Overeenkomst, inclusief, maar niet beperkte naar de Code van Houding of enig kosten of klachten maakten door andere partijen tegen u. U zult meewerken even helemaal als redelijk noodzakelijk in de verdediging van enig eis. Wij voorbehouden zich het recht het exclusieve defensie en controle van enig kwestie anders onderwerp naar schadeloosstelling door u aan te nemen; verzorgde, nochtans, dat u aansprakelijk voor enig zo'n eis zult blijven.

Geen Garanties

De Dienst is op een verdeeld "als is" basis. Wij machtigen niet dat deze Dienst ononderbroken of fout-bevrijdt zal zijn. Er zou vertraging, weglatingen en onderbrekingen in de beschikbaarheid van de Dienst kunnen zijn. Waar bij wet toestond, erken u dat de Dienst zonder enig garanties van enig soort wat ook is verzorgd ofwel druk uit ofwel impliceer inclusief, maar niet beperkte naar de geïmpliceerde garanties van verkoopbaarheid en fitness voor een bijzonder doel. U erken dat gebruik van de Dienst aan uw eigen risico is. Wij vertegenwoordigen niet of goedkeuren de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van enig Lidprofiel (inclusief enig Lidprofiel dat wij zouden aan u kunnen voorstellen als een potentieel stel naar uw zoektocht criteria), advies, mening, verklaring of andere informatie selecteert toonde, geladen of verdeelde door de Dienst door wereld Wijde Partners Nv., onze partners of enig gebruiker van de Dienst of enig andere persoon of entiteit. U erken dat enig vertrouwen op enig zo'n mening, het Lidprofiel, advies, verklaring of informatie aan uw enig risico zal zijn.

Wij vertegenwoordigen niet of goedkeuren de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van enig Lidprofiel, advies, mening, verklaring of andere informatie toonde, geladen of verdeelde door de Dienst door wereld Wijde Partners Nv. of enig gebruiker van de Dienst of enig andere dienst. Uw voortdurend gebruik van de Dienst nu of volgend de versturen van bericht van enig veranderingen in deze Overeenkomst, zal een bindende aanvaarding door u van deze Overeenkomst of enig verdere wijzigingen samenstellen.

Advies Columnisten

De Dienst zou soms berichten van Advies Columnisten kunnen omvatten die "verhouding" vragen beantwoorden. Enig verklaringen maakten door Advies Columnisten zijn gezorgd voor vermaak doelen enkel en zijn niet gepland en zouden, als specifiek advies in enig bijzondere omstandigheid niet moeten genomen worden. Zo'n verklaringen stellen adviseren van enig soort niet samen. Gebruikers met persoonlijke problemen of die persoonlijk advies misschien zoeken zal dat toepasbaar is naar hun persoonlijke toestand, worden aangespoord met een zich gekwalificeerde adviseur met betrekking tot zo'n kwesties te raadplegen.

Wijzigingen

Wij zouden deze Overeenkomst soms kunnen wijzigen. Het bericht van veranderingen in deze Overeenkomst zal op de Dienst verstuurd worden of zal gestuurd worden over e-mail, als wij in onze enige discretie zouden kunnen vaststellen. Indien u akkoord naar enig wijzigingen niet gaa, zou u uw gebruik van de Dienst moeten beëindigen. Uw voortdurend gebruik van de Dienst nu of volgend de versturen van bericht van enig veranderingen in deze Overeenkomst, zal een bindende aanvaarding door u van deze Overeenkomst of enig verdere wijzigingen samenstellen.

Onthulling en Andere Communicatie

Wij voorbehouden zich het recht e-mail naar u te sturen, teneinde te het informeren van u van veranderingen of toevoegingen naar de Dienst of van enig wereld Wijde Partners Nv. verwante producten en diensten. Wij voorbehouden zich het recht informatie over uw gebruik van de Dienst te onthullen en demografieën in formulieren die uw persoonlijke identiteit niet openbaren.

En uw gebruik van de Dienst, stem u in naar zo'n onthullingen en communicatie onderwerpt naar de Termijnen van onze Privacy Verklaring.

Regerende Wet

Deze Overeenkomst is in in Ontario, Canada binnengegaan. U gaa akkoord dat het door de wetten van de Provincie van Ontario en enig discussies zal geregeerd worden die uit deze Overeenkomst voortkomen zullen zijn onderwerp naar de Rechtbank van de Provincie van Ontario en de Federale Rechtbank die toepasbaar zijn binnen de Provincie. Indien enig bepaling in dit ongeldig of onafdwingbaar onder toepasbare wet is, zullen de blijvende bepalingen verder in volledige macht en resultaat gaan. Deze Overeenkomst zal door de Verenigde Naties Conventie op Contracten voor de Internationale verkoop van goederen niet geregeerd worden. De partijen die een gemeenschappelijke overeenkomst aannemen Dat de geschenken begrijpend is in het engels samengesteld.

DE PARTIJEN GAAN BEPAALD AKKOORD DAT DE PRESTATIE VAN DEZE OVEREENKOMST, IN ALLE ZIJN ASPECTEN, NEEMT dE PLAATS BUITEN DE JURISDICATION VAN DE PROVINCIE VAN ONTARIO, CANADA NIET.

De taak

U hebt het recht niet om deze overeenkomst toe te wijzen of enig van uw rechten naar de Dienst naar iemand.. World Wide Mates Inc. Heeft het recht om enig toe te wijzen of iedereen van zijn rechten en plichten onder deze Overeenkomst of naar de Dienst naar enig derde partij. Aan de verkiezing van World Wide Mates Inc., Indien World Wide Mates Inc's, Verplichtingen worden hieronder door een derde partij aangenomen, World Wide Mates Inc. Zal van enig en alle aansprakelijkheden onder deze Overeenkomst verlicht worden.

© World Wide Mates Inc., 2007-2008


Copyright © 2009 - 2012 World Wide Mates Inc. All rights reserved.
Best viewed in 1024x768 Resolution